SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

 

Splošni pogoji spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot),

www.POHISTVOHOBY.com je spletna trgovina, ki jo upravlja HOBY COMMERCE CENTER d.o.o. Koper, v nadaljevanju »ponudnik« ali »podjetje«.

Prosimo vas, da si pazljivo preberete naslednje splošne pogoje poslovanja spletne trgovine POHISTVOHOBY.com, saj vas ti zavezujejo s trenutkom vstopa v našo spletno trgovino.

Splošni pogoji so veljavni na vseh straneh spletne trgovine brez izjeme. Šteje se, da ste z vsakim ogledom ali s transakcijo, ki ste jo opravili preko naše spletne trgovine, seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste v ponujene splošne pogoje privolili brez omejitev.

Za vsa naročila med kupcem in podjetjem HOBY COMMERCE CENTER d.o.o. v elektronski obliki se šteje, kot da so bila izvedena v pisni obliki in imajo veljavo pogodbe.

 

Prodajni pogoji

 

Ob registraciji v sistem spletne prodajalne POHISTVOHOBY, obiskovalec (pravna ali fizična oseba) pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik. Uporabnik je tudi obiskovalec (pravna ali fizična oseba), ki se ne registrira in opravi nakup.

Ponudnik spletne tgovine POHISTVOHOBY omogoča dostavo znotraj Slovenije in sprejema plačila izključno v valuti EUR.

Dostop do informacij

 

Ponudnik se zavezuje, da bo ravnal v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in uporabniku vedno nudil naslednje informacije: podatke o podjetju in sedežu, veljaven elektronski naslov, na katerem je dostopen, matično številko, davčno številko, podatke o dovoljenjih, ki se ne nanašajo posebej in izključno na storitev informacijske družbe ali jih je treba pridobiti v skladu z drugimi predpisi in pri pristojnih organih ter podatke o cenah izdelkov ter ali je v ceno vključen davek, stroški dobave in druge morebitne dajatve.

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) se ponudnik zavezuje, da bo uporabniku vedno nudil dostop do naslednjih informacij: bistvene lastnosti blaga ali storitve, vključno z najkrajšim rokom trajanja pogodbe, če je predmet pogodbe trajna ali ponavljajoča se izpolnitev; ceno blaga ali storitve, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami; morebitne stroške dostave; podrobnejša ureditev plačila ter načina in roki dobave ali izpolnitve; rok veljavnosti ponudbe; opis pravice do odstopa od pogodbe v skladu z ZVPot; če potrošnik nima pravice do odstopa, ga je potrebno o tem izrecno obvestiti.

 

Načini plačila

 

1. Z gotovino ob prevzemu (po povzetju): v kolikor se odločite, da Vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno le plačilo z gotovino. Zato morate biti ne glede na vrednost naročila ob prevzemu osebno prisotni.

2. Z nakazilom na račun: ponudbo/predračun vam pošljemo preko elektronske pošte na naslov, ki ste ga ob vašem naročilu navedli, lahko pa vam ga posredujemo tudi preko telefaksa, pri čemer je ob naročilu potrebno navesti številko le-tega. Po prejetju vašega plačila na naš TRR, sledi dobava v dogovorjenem roku.
3. Imetniki PayPal računa, lahko plačate naročeno blago s sredstvi, ki jih imate na vašem računu.

Cene

 

Objavljene cene v spletni trgovini www.POHISTVOHOBY.si in izdane ponudbe veljajo na dan naročila! V primeru napak si pridržujemo pravico do sprememb. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Vse cene veljajo za artikle na zalogi trgovine. Akcijske cene veljajo do datuma izteka akcije, ki je določen pod ceno akcijskega artikla, oziroma do razprodaje zaloge le-tega.

V primeru naročila dodatne obdelave prodajnega artikla, ponudnik sporoči kupcu ceno dodelave glede na obseg in vrsto dodelave posameznega artikla. Kupec mora s pisno izjavo obseg in ceno dodatnih storitev izrecno in nedvoumno potrditi.


Kljub prizadevanju, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.


Cene so maloprodajne, vsebujejo DDV in so označene v EUR ter ne vsebujejo stroškov dostave. Le-ti se obračunajo dodatno.

 

Naročanje

 

Ponudnik bo sprejeta naročila obravnaval kot nepreklicna. V primeru napake ali iz drugih razlogov, lahko kupec brez dodatnih stroškov odstopi od naročila v času od izdaje naročila do prejema obvestila, da je naročilo v obdelavi.

Naročilo lahko prekliče s sporočilom na elektronski naslov prodaja@pohistvohoby.com ali pokliče na tel. +386 40 667 599.

V primeru, da ponudnik ugotovi, da naročila pod navedenimi pogoji ne more izvesti, lahko naročilo zavrne v času do izdaje obvestila, da je naročilo v obdelavi.


SKLEPANJE IN ARHIVIRANJE POGODBE (NAROČILA)

 

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Pogodbo je možno sklepati v slovenskem jeziku. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

Pogodba bo shranjena tudi na sedežu podjetja v pisni obliki. Na željo kupca je omogočen dostop do pogodbe na sedežu ponudnika v delovnem času.

 

Postopek nakupa

 

Podrobno je opisan v meniju POTEK NAROČILA

Prejeto naročilo
Po oddaji naročila, kupec prejme naročilo po elektronski pošti, kar pomeni, da je naročilo uspešno oddal v procesiranje.

Naročilo v obdelavi
Ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost izdelka ter uporabniku po elektronski pošti izda obvestilo, da je naročilo v obdelavi oz. ga z razlogom zavrne.
Ponudnik si pridržuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko. V primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave.

Blago odposlano
Ponudnik v obljubljenem roku blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca.

 

 

NAKUP ZA PRAVNE OSEBE

 

Postopek nakupa za pravne osebe je popolnoma enak kot za fizične osebe. Če ste že nakupovali na podjetje, ga le izberete iz svojega arhiva.

Glavna razlika je v možnostih odstopa od pogodbe: podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo dobavljenih artiklov v okviru garancijskih pogojev. Pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh od prevzema artikla brez razloga, kot to velja za potrošnike (fizične osebe). Vračilo kupnine za pravne osebe ni možno. Za nakupe pravnih oseb prav tako veljajo Splošni pogoji poslovanja. Če želite račun na podjetje, sprejemate pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja. Spletna trgovina pravnim osebam omogoča naslednje načine plačila:

gotovino ob prevzemu* (omejitev gotovinskega plačevanja do 420 € z DDV) - z nakazilom na račun ponudnika po ponudbi/predračunu -s plačilno oziroma kreditno kartico (Activa, MasterCard®, Visa, Visa Electron, BA Maestro)

*Pri posameznih naročilih si pridržujemo pravico zahtevati plačilo z nakazilom na račun po ponudbi/predračunu.

Vračilo blaga

 

Če z nakupom niste zadovoljni ali želite od nakupa iz kakršnegakoli razloga odstopiti, lahko v 14 dneh po prevzemu blaga z nedvoumno pisno izjavo ali elektronskim obrazcem obvestite podjetje, da odstopate od pogodbe ter v 14 dneh od odstopa od pogodbe vrnete blago v nespremenjeni količini, nepoškodovano in v originalni embalaži na naslov našega podjetja, pri čemer kupec sam nosi vse stroške vračila blaga.


Kupnino vam bomo vrnili takoj po prevzemu vrnjenega blaga na vaš račun (številko vašega transakcijskega računa morate ob zahtevi za vračilo navesti). Pošiljke v povratku se pošiljajo z dostavno službo, pri čemer pa se pošiljka ne sme obremeniti z nikakršno odkupno vrednostjo. Odkupninskih pošiljk ne sprejemamo.

Ob vračilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani in v nespremenjeni količini ter v nepoškodovani originalni embalaži. Vračilu obvezno priložite originalen račun.

Vračilo blaga ni možno v primeru, ko je podjetje za kupca izdelalo ali dodelalo blago po natančnih navodilih kupca ali kako drugače prilagodilo njegovim potrebam.

Podjetje s temi pogoji poslovanja kupca seznanja z izgubo pravice do odstopa od pogodbe, pri kateri je kupec izrecno zahteval obisk podjetja na domu zaradi naročene storitve, nujnega popravila ali vzdrževanja in je bila pogodba v celoti izpolnjena.

Pomembnejši napotki za vračilo blaga:

- Ko vračate blago, morate priložiti dopis, iz katerega je jasno razvidno, da odstopate od pogodbe. Priložite tudi kopijo računa.

Naslov za pošiljanje blaga je HOBY COMMERCE CENTER d.o.o., Ulica 15. maja 7, 6000 Koper.

- Prosimo, da blago ustrezno pripravite za transport ter da neposredno na embalažo blaga ne lepite selotejpa ali poštnih spremnic.

- Na TRR uporabnika se vrne le kupnina za blago, stroški dostave se ne vračajo.

 

Vračilo blaga za pravne osebe

 

Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo pošiljk artiklov v okviru garancijskih pogojev. Pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh ali vračila kupnine, kot to velja za potrošnike (fizične osebe).

 

Garancija

 

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih in so skladni z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot)

Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Z garancijo se zavezujemo, da Vam bomo brezplačno popravili, zamenjali blago ali vrnili del kupnine, kadar blago nima lastnosti, navedenih v garancijskem listu ali ustreznem oglaševalskem sporočilu.

 

Neskladnost blaga / stvarna napaka:

 

 

Stvarno napako lahko kupec uveljavlja pri nakupu kateregakoli izdelka, če izdelek ne deluje, nima lastnosti, ki bi jih moral imeti ali kako drugače bi skladen s pogodbo.

 

Kupec ima v primeru neskladnosti blaga, ki se pokaže v manj kot tridesetih dneh po njegovi dobavi, pravico do zavrnitve. V tem času lahko odstopi od prodajne pogodbe in zahteva vračilo njegove kupnine, ne da bi moral predhodno zahtevati popravilo blaga ali njegovo zamenjavo.

 

Kupec lahko od prodajalca najprej zahteva popravilo ali zamenjavo blaga z novim in brezhibnim. Če prodajalec tega ne izpolni, lahko kupec zahteva sorazmerno znižanje ali vračilo celotne kupnine.

 

 

 

Zasebnosti

 

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in vsega potrebnega za komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

 

Odveza odgovornosti

 

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci. Ponudnik mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva. Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka in niso osnova za reklamacijo.

 

Reklamacije in informacije

 

V primeru reklamacije oziroma potrebe po dodatnih informacijah smo vam na voljo na naslovu:

podjetja: in Poslovna enota Lucija: HOBY COMMERCE CENTER d.o.o. HOBY COMMERCE CENTER d.o.o. Ulica 15. maja 7 Liminjanska cesta 94b 6000 Koper 6320 Lucija Tel: +386 040 667 599 Tel./fax: +386 05 905 55 28
e-mail: prodaja@pohistvohoby.com

 

Pritožbe in spori

 

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se v primeru težav kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.
Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi najpomembnejši dejavnik, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

V primeru stvarne napake mora kupec podjetje obvestiti v roku 2 mesecev od dneva, ko je bila odkrita, vendar najpozneje v 2 letih od izročitve blaga. Pri uveljavljanju pravic iz tega naslova mora potrošnik trgovcu v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da izdelek pregleda. Podjetje bo v 8 dneh kupčevi zahtevi ugodilo oz. kupcu odgovorilo, če je zadeva sporna.

 

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

 

V skladu z zakonskimi normativi POHISTVOHOBY ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga lahko potrošnik sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS).

POHISTVOHOBY kot ponudnik, ki se ukvarja s prodajo preko spleta na območju RS, objavlja na svoji spletni strani povezavo do platforme Evropske komisije za spletno reševanje potrošniških sporov (platforma SRPS). Platofrma je dosegljiva na povezavi: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Navedba ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS), Uredbe EU št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 21. maja 2013 o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2006/2004 in Direktive 2009/22/ES.

 

Navedba tehnoloških sredstev, ki omogočajo prepoznavanje in popravljanje napak pred oddajo naročila:

 

Preko navigacije s kategorijami ali s pomočjo iskalnika pošičite želeni izdelek. Na strani z izdelkom izberite dodatne možnosti, kot so barva, velikost ... in vpišite želeno količino izdelkov za naročilo. Izdelek dodajte v košarico s klikom na gumb 'Dodaj v košarico'. Na podoben način lahko dodate več izdelkov v košarico.

V košarici lahko spremenite količino naročenih izdekov. Da bo sprememba upoštevana, kliknite gumb 'Osveži košarico'. V kolikor izdelka ne želite naročiti, ga izbrišite s klikom na ikono 'Odstrani izdelek'.
Če želite nadaljevati z nakupovanjem (izbrati še kakšen izdelek), kliknete gumb "Nadaljuj z nakupovanjem" ali izberete kategorijo iz navigacije in nakupujete naprej. Vsebina košarice se bo ohranila.
Če želite zaključiti nakup, kliknete na gumb "Oddaj naročilo", s katerim se zavežete tudi za celotno plačilo.

Naročilo lahko oddate z registracijo oz. prijavo v spletno trgovino ali pa izberite možnost 'Oddajte naročilo kot gost'. V naslednjem koraku izberite informacije o naslovu plačnika. S klikom na gumb 'Nadaljuj' se premaknite na naslednji korak in izberite informacije o naslovu dostave. Nato izberite način dostave in način plačila. V zadnjem koraku preglejte vaše naročilo in ga oddajte s klikom na gumb 'Oddaj naročilo' (z obveznostjo plačila). Preko elektronske pošte boste prejeli obvestilo o opravljenem naročilu.

Z brezplačno registracijo v spletno trgovino imate možnost pregleda preteklih naročil, dodajanje več naslovov plačnika ali za dostavo, uporabo seznama želja in pregled vaših mnenj in ocen izdelkov. V kolikor nakupa ne zaključite, se vam vsebina košarice ohrani do naslednje uporabe.

 

Postopek nakupa oz. koraki do sklenitve pogodbe

 

DOMOV POTEK NAROČILA

Ko najdete primeren izdelek, ga s pritiskom na gumb »Dodaj v košarico« dodate v svojo košarico in nadaljujete z nakupom ali pa zaključite z nakupom tako da pritisnete na gumb »Nadaljujte na blagajno«. S tem vas program preusmeri na:

1. korak »Povzetek« košarice, kjer je podroben opis:

vsebino košarice (slika izdelka, naziv izdelek, količino izdelka)

cena celotnega nakupa skupaj s pošiljanjem,

naslov za dostavo ter naslov za izpis na potrdilu nakupa.

Dodatno lahko:

vnovčite vrednostni bon, tako da kodo vrednostnega bona vpišete v prazno okonce »Koda:« in pritisne na gumb »Dodaj« nakar vam avtomatsko odšteje vrednost vrednostnega bona od zneska vašega nakupa, ki pa mora biti višja ali enaka znesku vrednostnega bona.

preverite svoje podatke o naročilu in svoje osebne podatke. V kolikor so podatki o naročilu napačni, jih lahko popravite tako, da izbrišete določen izdelek, popravite količino ali zamenjate za drug izdelek. V kolikor ugotovite, da ste vnesli napačen naslov za dostavo oziroma naslov za potrdilo nakupa, lahko le tega vselej popravite v svojem profilu v razdelku »Moji naslovi« ali pa le tega spremenite v 3. koraku »Naslovi«.

2. Korak »Prijava«:

V kolikor še niste prijavljeni, se lahko prijavite v tem koraku, prav tako pa se v tem koraku lahko registrirate oziroma ustvarite nov račun.

3. korak »Naslov«:

med svojimi shranjenimi naslovi izberete željeni naslov dostave,

če željenega naslova še niste vnesli, lahko le tega vnesete tako, da pritisnete na gumb »Dodaj nov naslov« ali pa že obstoječega posodobite,

v zvezi z naročilom lahko napišetete komentar oziroma opombo,

naslov za dostavo se lahko razlikuje od naslova za izpis na potrdilu nakupa, vendar le v primeru, da izberete plačilo po predračunu,

polji za ime in priimek v primeru pravne osebe – d.o.o. ni potrebno in ga lahko izpolnite s presledki.

4. korak »Pošiljanje«:

sprejeti morate pogoje poslovanja, saj v nasprotnem primeru ne morete zaključiti nakupa,

navedena je dostavna služba, ki jo za nas opravljata GLS in Pošta Slovenije, informacije o dostavi ter cena dostave (v ceno prodajnega artikla stroški dostave niso všteti).

5. Korak »Plačilo«

izberite enega izmed treh načinov plačila vašega naročila (1. Plačilo po predračunu, 2. plačilo s PayPal in 3. Plačilo po povzetju),

viden je tudi skupni znesek vašega naročila

Ko izberete način plačila, se vam še enkrat izpiše znesek celotnega naročila ter izbrana oblika plačila. V kolikor ste izbrali pravilno, lahko naročilo zaključite z gumbom »Potrjujem naročilo«, s katerim se zavežete tudi k plačilu in s tem je naročilo zaključeno. Način plačila pa lahko še spremenite z gumbom »Druge možnosti plačila«.

V vsakem od zgoraj naštetih korakov se lahko vrnete na predhodni oziroma prejšni korak z gumbom »Nazaj« in s tem popravljate vnesene nepravilnosti.

Na vaš e-mail naslov prejmete dve sporočili: 1. sporočilo vam sporoča, da je vaše naročilo v obdelavi, 2. sporočilo pa je povzetek vašega naročila (katere izdelke ste izbrali, katero plačilno sredstvo ste izbrali, cena celotnega naročila in naslov za dostavo, ustrezen rok dobave ter morebitne dodatne stroške dostave).

S tem je pogodba med podjetjem HOBY COMMERCE CENTER d.o.o. (ponudnik) in stranko (kupcem) sklenjena.
Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca, tako da prejmete elektronsko sporočilo, da je bilo naročilo poslano. Vse dokler paket še ni poslan, imate možnost, da naročilo popravite ali prekličete, tako da ponudnika pokličete na tel. št. 040 667 599 ali pišete na prodaja@pohistvohoby.com. V tekočem dnevu vsa oddana naročila do 11:00 ure pošljemo naprej še isti dan, naročila, oddana po 11:00 uri bodo poslana naslednji dan v primeru plačila po povzetju oziroma po prejemu nakazila na naš TRR v primeru plačila po predračunu. Če se zgodi, da je naročilo že odpremljeno, pošiljko lahko zavrnete dostavni službi. V primeru osebnega prevzema (ko je blago že pripravljeno na prevzem), pa lahko prav tako svojo željo po preklicu naročila sporočite preko zgoraj omenjene telefonske številke ali e-maila.

 

Dostava blaga

 

Blago, naročeno v spletni trgovini POHISTVOHOBY.com, gre na pot v najkrajšem možnem času - če je na zalogi v našem skladišču, ponavadi še isti dan oz. naslednji dan za naročila s plačilom po povzetju ter po prejemu nakazila na TRR za naročila s plačilom po predračunu/ponudbi. V tem primeru ga dostavimo najkasneje v treh do desetih delovnih dnevih. Če artikla ni na zalogi, datum dostave sporočimo naknadno. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Ponavadi je to paketna dostava GLS ali Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti oz. po dogovoru s kurirjem.

Za nakupe nad 200€ vrednosti krijemo stroške dostave mi. Za nakup pod to vrednostjo pa dostavo zaračunavamo in sicer 7.50 € za paket do 150 cm oz. pakete daljše od 150 cm naprej ne pošiljamo. V primeru posebnih pogojev dostave ali izrecne zahteve kupca za nestandardno dostavo, kjer stroškov dostave ni možno vnaprej izračunati, bo podjetje o stroških dostave kupca obvestilo naknadno, kupec pa mora naročilo s tako dostavo dokončno potrditi.

Za nakupe lesnih plošč nad 300€ krijemo stroške dostave mi in je torej brezplačna, za vrednosti manjše od 300€ pa je strošek dostave 50€. Dostava lesnih plošč po obalnem območju Slovenije je dostava brezplačna. 

Strošek transferja denarja krije kupec sam in to direktno Pošti oz. GLS ( pošiljanje po povzetju). Če plačujete po predračunu direktno na naš TRR, preko spletne banke oz. plačilnega naloga, se temu izognete oziroma je manjši (cenik banke).

Blago lahko prevzamete tudi osebno v naših poslovalnicah HOBY COMMERCE CENTER d.o.o. v Kopru, Ulica 15. maja 7 ali v Luciji, Liminjanska cesta 94b, kjer pa stroškov dostave ni. Istočasno pa si lahko izberete tudi ostalo ponudbo izven programa spletne trgovine.

 

Avtorska zaščita

 

Lastnik in upravljalec te strani je podjetje HOBY COMMERCE CENTER d.o.o. Po spletni trgovini lahko svobodno brskate in kupujete po vaših željah. Gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže v nekomercialne namene, to je izključno za vašo domačo osebno uporabo, pri tem pa ne smete na noben način spreminjati označb avtorskih pravic, blagovnih znamk in drugih obvestil o lastništvu, sicer boste za to civilnopravno in kazenskopravno odgovorni. Vsebine te strani ne smete kopirati, razmnoževati, poobjavljati, nalagati na mrežo, razpošiljati po pošti, posredovati ali na drug način razširjati v javne ali komercialne namene brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja HOBY COMMERCE CENTER d.o.o., kar velja tako za besedilo, kakor tudi za slike, druge grafične elemente in avdio ter video vsebine.